Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
HortiHeroes 11 oktober

"Shoot for the moon"

Nederland staat er wereldwijd om bekend: onze Food & Flower industry. We zijn na de VS de grootste exporteur van bloemen, planten, groenten en fruit ter wereld. Op 11 oktober vindt voorafgaand aan de Arena de HortiHeroes Unconference plaats, waar ondernemers, experts en high potentials uit de Food & Flower industrie samen met studenten, techneuten en startups van buiten de sector samen komen om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Een voorgaande editie van HortiHeroes

Wij nodigen jou uit voor de HortiHeroes Arena met het thema: ‘Shoot for the Moon’. Hier delen we de belangrijkste 'take aways' uit de Unconference en zullen twee top ondernemers vertellen over hun 'moonshot' en de daarbij horende mindset om de innovatiekracht van jouw organisatie te vergroten.

The Moonshot Mindset | Janne Vereijken
Janne Vereijken, Rotterdamse Zakenvrouw van 2018 (founder van Spring Company) presenteert hoe je mensen beweegt tot radicale vernieuwing met inspirerende voorbeelden en moonshot thinking om innovatie onderdeel van je organisatie-DNA te maken.

The Avocado Show | Ron Simpson
Het ongelooflijke verhaal van 2 vrienden uit Amsterdam die binnen een jaar het gezicht werden van een internationale miljarden industrie. Avocado fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, vele franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 500 miljoen keer bekeken, en dit alles gratis. Hoe dan? Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show.

Programma 11 oktober
16.15 Ontvangst HortiHeroes Arena bij Venture Café Rotterdam

16.45 HortiHeroes Arena met;

  • De HortiHeroes Unconference* 'take aways'
  • Inspirational talk door Janne Vereijken | Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar
  • Entrepreneurial Story door Ron Simpson | The Avocado Show
    18.00 Venture Café Weekly Gathering

* Om te te registreren voor de HortiHeroes Unconference klik hier.

Publicatiedatum: