Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KUBO sluit wederom geslaagde Healtweek af

Topfitte kassenbouwers kunnen er weer tegenaan

In 2017 is het vitaliteitsprogramma KUBO Topfit gelanceerd. Dit vitale programma wordt aangeboden aan alle werknemers. Topfit bestaat uit beweegclinics, groenten- en fruitdagen, stoelmassages, informatieve workshops en twee keer per jaar een Healthweek. Zo ook twee weken terug toen een geslaagde derde editie plaatsvond.

"Aan deze Healthweek hebben 40 enthousiaste medewerkers deelgenomen. De week werd feestelijk geopend door 5 mensen in het zonnetje te zetten die een voorbeeld zijn voor iedereen. Ook werden er gezonde smoothies uitgedeeld. ’s Middags konden mensen aanschuiven bij de Masterclass Voeding en Stress. Dinsdag en donderdag stonden in het teken van stoelmassages en sportclinics. Op woensdag werden er de meest gezonde sandwiches gemaakt en de vrijdag werd afgesloten met een flinke lunchwandeling waar halverwege een gezonde goodiebag kon worden opgehaald. De gehele week was er fruit en groenten beschikbaar voor iedereen." 

Voor meer informatie:
KUBO Group
info@kubo.nl
www.kubogroup.nl

Publicatiedatum: