Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Schone kast, opgeruimd staat netjes

De gemeenten Westland, Lansingerland, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Waddinxveen, Zuidplas voeren actie voor een schone middelenkast. In het kader van de actie ‘Schone Kast, Opgeruimd staat netjes’ krijgen tuinders de kans overtollige gewasbeschermingsmiddelen gratis af te voeren. Dit kunnen middelen zijn met een verlopen toelating of middelen die in een andere teelt wel een toelating hebben, maar geen toelating hebben voor gebruik in de huidige teelt. Met het afvoeren van deze middelen op een veilige manier wordt voorkomen dat deze in het water of elders in het milieu terechtkomen.

Aanmelding tot 16 oktober 2018
Meldt u aan voor 16 oktober en ontvang gratis advies tijdens het bezoek van uw gewasbeschermingsadviseur over welke middelen afgevoerd kunnen worden. Deze worden door een centrale inzamelingsactie door een erkend afvalverwerkingsbedrijf opgehaald. De exacte datum wordt op een later tijdstip gecommuniceerd.

De deelname is beperkt tot een maximum aantal bedrijven. Aanmelden kan via deze link.

Voor meer informatie: 
Horticoop
Klappolder 150
2665 LP Bleiswijk 
www.horticoop.nl

Publicatiedatum: