Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Servaas van der Ven verlaat Royal FloraHolland

Begin dit jaar heeft Royal FloraHolland besloten te positioneren als een dienstverlener. De structuur van de organisatie wordt hierop aangepast. De afdeling Commercie vervalt en wordt vervangen door een afdeling Kwekersdiensten en een afdeling Markt & Verkoop.

Dit moment is voor Servaas van der Ven, lid van het MT en verantwoordelijk voor commercie, aanleiding geweest om, na het vormgeven van Kwekersdiensten, zijn carrière buiten de veiling voort te zetten.

“Na ruim 27 jaar is het voor mij tijd aan een nieuwe fase in mijn leven te beginnen. Ik heb met ontzettend veel plezier en passie bij Royal FloraHolland gewerkt. Ik voel me verbonden met al die collega’s, kwekers en klanten waar ik mee heb samengewerkt in al die jaren. Met name de contacten met ondernemers en familiebedrijven heb ik altijd inspirerend gevonden. Dit hoop ik dan ook te combineren in een nieuwe toekomst. Ik zie het als mijn verantwoordelijkheid om mijn club goed achter te laten. Tot 31 december zet ik mij dus nog voor de volle 100% in om als kwartiermaker voor Kwekersdiensten een mooie nieuwe organisatie neer te zetten. In die tijd hoop ik van zoveel mogelijk mensen persoonlijk afscheid te kunnen nemen.”

De wijziging in de structuur en de invulling van de nieuwe afdelingen wordt nog ter advies aan de nieuw te kiezen Ondernemingsraad voorgelegd.

bron: Royal FloraHolland

Publicatiedatum: