Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stolze genomineerd voor Innovatie Award

Als installateur van project DaglichtKas van Ter Laak Orchids is Stolze door UNETO-VNI genomineerd voor de Innovatie Award 2018.

UNETO-VNI reikt dit jaar voor de tweede keer de Innovatie Award uit. Er zijn in totaal tien projecten genomineerd die voor de Award in aanmerking komen. De projecten dragen op een inventieve en technisch hoogstaande manier bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De vakjury heeft met name gekeken naar innovatie, vakmanschap, ondernemerschap en ketensamenwerking.

Tot 1 oktober kan er gestemd worden op één van de genomineerde projecten. De top 3 mag tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres bij de Vakbeurs Energie in Den Bosch op 10 oktober 2018 een korte pitch houden om het publiek te overtuigen dat hun project de Innovatie Award verdient. Vervolgens bepalen de aanwezigen wie met de hoofdprijs naar huis gaat.

Uiteraard hoopt de installateur in de top 3 te eindigen en er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor te gaan op 10 oktober. U kunt hen daarbij een handje helpen door op hen te stemmen. En dat kan hier.


Voor meer informatie:
Stolze
Bandijkweg 2
2676 LJ Maasdijk
T +31 174 513 779
info@stolze.nl
www.stolze.nl

Publicatiedatum: