Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wenen volgezet met Canna's

De laatste bijschrijvingen op de palmares van het merk Cannova van Takii zijn het opnieuw aankleden van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen met 80.000 kleurrijke Canna’s en het maar liefst vier keer winnen van de ‘Award of Garden Merit’ in Engeland, een prestigieuze award die wordt uitgegeven door de Royal Horticultural Society.

80.000 Cannova's
De inwoners en bezoekers van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn al weken aan het genieten van 80.000 kleurrijke Cannova 's die vele perken, rotondes en parken doen opfleuren. Na het succes van vorig jaar, toen er 80.000 Cannova Orange Shades de stad sierden, is er dit jaar gekozen voor de variëteit Cannova Bronze Scarlet. De prachtige rode bloemen bloeien al vroeg in het seizoen en blijven vervolgens bloeien tot aan de eerste vorst. Cannova heeft dus een hoge én een lange sierwaarde en wordt door steeds meer landschapsarchitecten en hoveniers gekozen om (openbare) tuinen, parken en perken op te fleuren.

Meer informatie over de Canna Cannova is te vinden op www.cannova.info.

Publicatiedatum: