Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cursus Category management start 24 september

Op maandag 24 september start in Naaldwijk de cursus category management. In 5 bijeenkomsten van 17-21 uur, komen de laatste retail ontwikkelingen aan de orde inclusief handige tools voor schapinrichting en personeelsscholing.

In de 5 lessen gaat de deelnemer onder leiding van de ervaren cursusleiders Lucas Jansen & Miranda Bakker met een concrete praktijk case aan de slag. Doelen zijn het denken vanuit de consument, kunnen werken en begrijpen van een categorieplan en het laten aansluiten van een concept of idee aan de wensen en de formule van de retailer. De deelnemers gaan actief aan de slag voor een specifieke retailer. De cursus is bedoeld voor inkopers, verkopers, marketeers, kwekers en veredelaars. Door zelf aan de slag te gaan met category management, is er een grotere kans om een product op het schap te krijgen van de retailer. Retail-ready dus. Voor deze cursus is voor medewerkers van kwekerijen een ruime subsidiemogelijkheid.

Meer informatie over deze cursus kun je vinden op de website.


Voor meer informatie & het gehele cursusaanbod voor 2018:
Floweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl

Publicatiedatum: