Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum lanceert duurzaam label Feel Green

Met het oog op het verduurzamen van de sierteeltsector brengt Decorum een nieuwe lijn op de markt: Feel Green. Decorum kwekers, die Feel Green producten uitleveren, zijn in het bezit van de kwaliteits- en duurzaamheidscertificeringen MPS SQ, MPS GAP en MPS-ProductProof. Niet alleen het product is duurzaam want de verpakking is gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Feel Green producten worden geleverd in een papieren hoes en in een kartonnen tray.


Decorumkwekers Rob ten Have met de cyclaam en Gertjan Sosef met de celosia in Feel Green.

Afgelopen week verschenen de eerste Feel Green producten van Decorum kwekers Ten Have Plant en Ammerlaan-Sosef in de markt. “Mijn klanten zijn blij dat ze voor steeds meer producten kunnen kiezen waarvan ze weten dat het goed zit. Dan bedoel ik goed qua certificeringen en met een duurzame verpakking. Maar duurzaamheid is nooit af. We blijven Feel Green doorontwikkelen”, aldus Gertjan Sosef.



De komende weken breidt het Feel Green assortiment verder uit, welke Decorum tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair Aalsmeer 2018 presenteert.


Decorum heeft als ambitie om al haar leden minimaal MPS of GlobalGAP te laten certificeren en daarnaast ook een sociaal certificaat zoals MPS SQ te laten behalen.


Voor meer informatie
Decorum Company
Trade Parc Westland 2
Venus 219D
2675 LN Honselersdijk
+31 174 633 587
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: