Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

D.C. van Geest potplanten is ProductProof

Sinds afgelopen week zijn de resultaten van de residuanalyses van D.C. van Geest potplanten inzichtelijk via ProductProof. Het bedrijf liet al jaren monsters nemen om het residu in de planten vast te kunnen stellen. Nu is dit ondergebracht bij MPS, die samples nemen om de diverse planten uit het assortiment te kunnen monitoren. In combinatie met een nauwkeurige registratie van de aanwezige en gebruikte gewasbeschermingsmiddelen beoordeelt MPS of de producten van het bedrijf schoon zijn. Het is nu mogelijk om deze inkijk in de producten van D.C. van Geest potplanten te nemen. Door te koppelen met het bedrijf blijven klanten op de hoogte.



D.C. van Geest potplanten nodigt haar klanten dan ook uit om deze koppeling te maken en steeds op de hoogte te blijven. Naast ProductProof is het bedrijf MPS A, -Socially Qualified en -GAP gecertificeerd. De teelt van phalaenopsis is volledig biologisch ingericht en voor de groene planten wordt ook nauwelijks chemie ingezet. Met het juiste teeltrecept en biologie zijn de producten erg goed te telen. Een constante uitdaging, die het bedrijf graag aangaat.



Het assortiment van D.C. van Geest potplanten bestaat uit diverse soorten grootbloemige phalaenopsis en multiflora types in potmaat 9 en 12cm en uit groene tropische kamerplanten zoals Areca (Dypsis) en Musa (Banana). Op de verschillende locaties in Westland wordt er met dezelfde methodiek gewerkt: met veel persoonlijke aandacht samenwerken aan een mooi en goed houdbaar product.

D.C. van Geest potplanten is geregistreerd onder MPS nummer 600780.


Voor meer informatie
D.C. van Geest potplanten
Esther van Geest
T: 0031 (0)174 620001
M: 0031 (0)6 43 26 71 79
E: Esther@geestpotplanten.nl
www.geestpotplanten.nl
Publicatiedatum: