Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gediflora met 40 Belgische kwekers over de vloer bij SV.CO en Waterdrinker

Op 30 augustus bezocht Gediflora met een 40-tal Belgische kwekers verschillende Nederlandse sierteeltbedrijven. Eerst ging de groep op bezoek bij SV.CO in De Lier waar de kwekers een rondleiding en een presentatie kregen. Daarna kreeg de groep een rondleiding in het gloednieuwe Green Trade Center van Waterdrinker in Aalsmeer. De dag werd afgesloten met een inspirerende presentatie van Wouter de Vries.



Gediflora gelooft dat het goede voorbeeld zien, doet stilstaan bij wat je zelf doet en vooral wat je beter kan doen. Daarom organiseerde Gediflora, samen met Carl Sales Support, voor een beperkte groep Belgische kwekers een informatieve uitstap naar Nederland. In de voormiddag ging men langs bij SV.CO. Als toonaangevende kweker weten zij als geen ander in te spelen op de behoeftes van hun klanten, maar ook dat van de eindgebruiker. Hun marketing en flexibiliteit in combinatie met topkwaliteit is om u tegen te zeggen.



Na de lunch trok de groep naar Aalsmeer voor een rondleiding in het gloednieuwe Green Trade Center van Waterdrinker. In deze groothandel en exporteur in kamer-en tuinplanten, bloemen en accessoires kregen de kwekers een rondleiding. Daarna werd de groep geïnspireerd door Wouter de Vries, auteur van ‘Blauwe Bananen’. Tijdens zijn presentatie toonde Wouter aan hoe de kwekers als unieke kernvaardigheden en een onderscheidend vermogen kunnen creëren.



Daarna konden meningen worden uitgewisseld bij een hapje en een drankje.



Gediflora
Schierveldestraat 14
B-8840 Oostnieuwkerke
T: +32 (0)51 26 88 88
Fax: +32 (0)51 22 22 49
E: info@gediflora.be
www.gediflora.be
Publicatiedatum: