Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intratuin lanceert ‘Het Groene Boekje’

Met het oog op het najaar en het boosten van het daarbij behorende plantenschap heeft Intratuin een opvallende campagne gelanceerd. Het tuincentrum zal 'Het Groene Boekje' gaan verspreiden, een soort stijlgids met daarin verschillende groentrends en verzorgingstips.



Het Groene Boekje

Het boekje is "een knipoog naar het Groene Boekje, de stijlgids van de Nederlandse Taalunie met daarin alle actuele 'spelregels' voor de Nederlandse taal. Wij presenteren je de 'spelregels' voor een groene inrichting van jouw omgeving. Want bij een gelikt interieur kan een bijpassende groencollectie niet ontbreken. We nemen je mee in alle groentrends. Ga jij voor 'vergrijsd en zacht', 'stoer en natuurlijk, 'bloemen en weelde' of 'retro en vrolijk'? Per trend lichten we kamerplanten uit die hier perfect bij passen en staan vier groene helden centraal die een extra podium verdienen. Kortom, na het lezen van Het Groene Boekje maak je alleen nog maar gi-ga-groene selfies."

Het Groene Boekje is hier in te zien
Publicatiedatum: