Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Video: nieuwe Ellepot paperpotmachine in bedrijf bij Optiplug

Tholen - Sinds vorige week draait er een nieuwe machine van Ellepot bij Optiplug, waarmee de trays volledig automatische gevuld kunnen worden. Ook is hiermee de watergift geoptimaliseerd.



"We hebben nu minder grondverlies, de pluggen blijven mooier en we kunnen gerichter water geven", vat Rico Scheffers de investering samen. "Voorheen ging er veel grond verloren en werden heel de trays nat gespoten. Dat kwam de kwaliteit van de pluggen niet ten goede. Met dit verbeterde inzetsysteem behouden zij hun stevigheid."



Met de aanschaf van de Ellepot tray filler kan de productie nog wat verder worden opgeschroefd. "Omdat we die productiecapaciteit de afgelopen jaren, dankzij het investeren in nieuwe machines en een betere stroomlijning van dat proces, steeds verder geoptimaliseerd hebben, zijn wij voor de klant niet duurder geworden. Wij hopen natuurlijk dat we die ontwikkeling de komende jaren voort kunnen zetten."





Voor meer informatie:
OptiPlug
Lange Broekweg 5
2671 DR, Naaldwijk
T: 0174 752444
E: info@optiplug.nl
www.optiplug.nl

Publicatiedatum: