Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Reijm Nieuwerkerk breidt assortiment gerbera's uit

De nieuwe gerberateelt van Reijm Nieuwerkerk voor het seizoen 2018/2019 is in productie. Er zijn naast bestaande soorten ook nieuwe soorten geplant. Dit zijn onder andere Jetset, Maxime, Marmolada en Madeira. "We hebben gekozen voor nieuwe kleuren, waarvan we verwachten dat er veel vraag voor is", zegt Jaré Reijm.



Reijm Nieuwerkerk kijkt bij de keuze voor nieuwe rassen naar de toekomst. "We zoeken altijd naar verbetering van onze productie en de kwaliteit van het soort", legt Reijm uit. "We merkten dat een aantal soorten die we hadden, gevoelig waren voor ziektes, dus voor de nieuwe soorten van dit seizoen hebben we gezocht naar rassen die daar meer resistent tegen zijn."



Wat teelttechnieken betreft verandert er weinig in de kas, maar Reijm Nieuwerkerk onderzoekt altijd manieren om zaken te verbeteren. "Zo blijft het een voortdurende uitdaging om de footprint verder te verlagen. Dat streven is inmiddels een vast onderdeel van onze gehele bedrijfsvoering."



Naast enkele noviteiten in het assortiment geeft Reijm aan zich dit jaar ook meer op de groothandel te zullen gaan richten. Door een breder scala aan soorten neer te zetten, is er meer keuze voor de koper, wat ons weer interessanter maakt", aldus Reijm.

Voor meer informatie:
Kwekerij Reijm Nieuwerkerk B.V.
Albert van't Hartweg 31
2913 LE Nieuwerkerk aan den IJssel
T: 0180 313127
E: info@reijm-nieuwerkerk.nl
www.reijm-nieuwerkerk.nl
Publicatiedatum: