Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum’s Roselily’s stelen de show in video Marion Schouten

De Roselily’s van Decorum kwekers Moerman en van Schie potlelies zijn te zien in een video van Youtube bloemiste Marion Schouten. Zij laat in de video zien hoe de bijzondere en exclusieve lelies in de vaas, als tafeldecoratie en als potplant in de tuin gebruikt kunnen worden. Hierbij is de doelstelling tuincentra, bloemisten en bloemenliefhebbers te activeren om de lelies te bestellen.



Wat de Roselily’s extra bijzonder maakt, is de dubbel gevulde bloem zonder stuifmeel. Voor de gebruiker betekent dit geen vlekken op kleding of tapijt. Zoals Marion in de video aangeeft, vult deze lelie de ruimte met een heerlijke zoete geur.

Naar eigen zeggen zouden tientallen kijkers Marion benaderd hebben om te vragen waar deze lelies verkrijgbaar zijn. Daarnaast hebben vele duizenden Duitstalige kijkers de tips en informatie over de Roselily’s meegekregen. Voor exporteurs met Duitstalige klanten kan deze video een leuke kans zijn om deze klanten te informeren.



Voor meer informatie over de Roselily’s:

Decorum Company
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX Naaldwijk
0031(0) 174 615 372
info@decorumcompany.com
www.decorumcompany.com
Publicatiedatum: