Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede editie Holygreen Festival druk bezocht

Ondanks de regen en onweer hebben afgelopen vrijdag ca. 1000 bezoekers het Holygreen Festival in Boskoop bezocht.



Om 17.00 uur openden de winnaars van de dj contest het festival voor de toestromende bezoekers en al vrij snel stond het hele terrein vol. Holygreen wil met dit festival laten zien dat groen ook hip kan zijn en daarom was het hele terrein aangekleed met bomen en planten. Uit voorzorg had de organisatie een aantal maatregelen getroffen om te voorkomen dat de bezoekers veel last zouden hebben van de voorspelde regen. Zo was er een extra tent geplaatst op het festivalterrein en werden groene poncho’s uitgedeeld.



Ook in de Groene Kroeg was het de hele avond een groot feest. DJ Jor-D en Piano & Pils zorgde ervoor dat de sfeer er vanaf het begin goed in zat. Omdat de ruimte daar uit voorzorg ook was overdekt, konden mensen hier tijdens een regenbui gewoon door blijven feesten.



Aan het einde van de avond moest het festival tijdelijk worden stilgelegd vanwege het onweer. Alle bezoekers konden veilig schuilen in een grote loods tegenover het terrein. Na een half uur kon de afsluiter Vato Gonzales uiteindelijk toch zijn set beginnen. Dansend en springend in groene poncho’s was dit dé perfecte afsluiter van de 2e editie van het Holygreen Festival.

De organisatie spreekt van een succesvolle editie en de eerste gesprekken over editie 2019 zijn alweer gestart.

Klik hier voor meer informatie over het festival.
Publicatiedatum: