Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FloraHolland biedt leden 10% korting op fotografie

Betrouwbare productfoto’s zijn vandaag de dag cruciaal voor succesvolle verkoop van bloemen, maar goede productfoto's maken vindt niet iedereen even makkelijk. Daarom biedt Royal FloraHolland u verschillende tools en diensten voor het maken van goede productfoto's en nu ook 10% korting voor leden bij fotografen en leveranciers van fotomaterialen.



Lees hier meer over de samenwerking met leveranciers en de mogelijkheden van de korting te profiteren.

Waarom zijn er aangescherpte fotovoorschriften voor bloemen?
(Potentiële) klanten zitten tegenwoordig overal ter wereld. Zij kopen op afstand op de veilingklokken. Deze klanten zien de bloemen niet fysiek. Ze kopen op basis van productfoto's. Om teleurstellingen te voorkomen, moeten de foto's daarom betrouwbaar zijn. 'What you see is what you get'. Dat willen de klanten, die bovendien uw productfoto's meestal direct doorplaatsen in hun webshops. Zo laten zij hún klanten meteen zien welke bloemen zij in de verkoop hebben. Daarom vragen zij om foto's volgens een standaard: foto's die altijd dezelfde indeling en kwaliteit hebben.

bron: Royal FloraHolland
Publicatiedatum: