Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Denis Plants timmert stevig aan de weg

Afgelopen jaar werd heel wat geïnvesteerd bij Denis Plants. Het bestaande serre-complex werd uitgebreid met 2 ha, het productieproces werd geoptimaliseerd en een op maat gemaakte sorteerlijn werd in gebruik genomen. Verdere investeringen in bijkomende hemelwateropvang, een volledig nieuw waterontsmettingssysteem en vernieuwde klimaatsturing zijn voorzien. Zo kan men elke plant het juiste klimaat aanbieden, plantengroei perfect sturen en een betere teeltplanning aanhouden, wat resulteert in een kwalitatief hoogwaardig eindproduct.



Daarnaast is ook het assortiment uitgebreid en vernieuwd. Deze is terug te vinden in een nieuwste editie van de catalogus, die de kweker deze week zal presenteren op Plantarium.

Tegelijk met de uitbreiding van het bedrijf en de vernieuwing van het assortiment heeft de website een nieuwe en moderne look gekregen. Het assortiment van kamerplanten en vaste planten is nu naar eigen zeggen duidelijker en overzichtelijker weergegeven in de nieuwe online catalogus. Binnenkort zal de website ook voorzien worden van een e-commerce toepassing, zodat klanten online hun bestellingen kunnen doorvoeren.

Voor meer informatie:
Denis Plants
Bochtenstraat 6
9080 Beervelde (Lochristi) - België
T: .. 32 9 355 12 55
F: .. 32 9 355 56 21
E: info@denis-plants.com
www.denis-plants.com

Publicatiedatum: