Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GRS Inkoop kiest FlorAccess als nieuwe voorkeursleverancier

FlorAccess is per direct voorkeursleverancier van Garden Retail Services (GRS). Dit is de uitkomst van een intensieve testperiode met aangesloten tuincentra. Daarmee is het bedrijf, naast Arie Bouman en Waterdrinker, de derde handelaar die voorkeursleverancier van planten is voor de 140 winkels van GroenRijk Retail en GRS Retail.

Geen voorraad, versere handel
FlorAccess levert rechtstreeks van 90 geselecteerde kwekers aan tuincentra en groothandels. Alle producten worden op bestelling “geraapt”. Door zelf geen voorraad te houden, kan het bedrijf verse producten aanbieden tegen een scherpe prijs.

Via de website bestellen klanten bij vertrouwde kwekers uit Nederland, Denemarken, Duitsland en België. Er wordt een ruime selectie aangeboden van kamerplanten, tuinplanten, perkgoed en boomkwekers-artikelen. Vanuit het logistieke centrum in Aalsmeer worden alle bestellingen samengevoegd op deense karren. De klant heeft de keus om deze (zelf) af te halen of bezorgd te krijgen. FlorAccess werkt hierbij samen met de bekende collectieve vervoerders.


Voor meer informatie:
FlorAccess BV
Winthontlaan 200
3526KV Utrecht

www.floraccess.com

Tel. 030 2600 900
Contactpersoon: Ewoud Goorts
ewoud.goorts@floraccess.com

Publicatiedatum: