Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Vernieuwd recept valt goed in de smaak"

Plantjes van SV.CO in een nieuw, duurzaam jasje

Afgelopen oktober paste bloemenkweker SV.CO het glazuur op haar delicatessen aan, oftewel haar uitstraling werd veranderd. De veranderingen worden steeds meer zichtbaar en dat levert positieve reacties op, meldt het bedrijf.



"Het nieuwe design is illustratiever met natuurlijke kleuren. Bijna alle SV.COokies worden momenteel in de nieuwe uitstraling verpakt en de reacties hierop uit de markt zijn zeer positief. Niet alleen het design is aangepast, we hebben ook nagedacht over de her- en toekomst van de verpakkingen. Zo zijn er 100% recyclebare hoezen gemaakt van kraft papier en worden deze verstuurd in kartonnen trays. Dit onderstreept onze duurzame manier van telen, de verpakkingen stralen de natuurlijkheid van de producten uit."

De verpakkingen zijn uiteraard nog steeds gericht op de SV.COnsument en SV.CO is ervan overtuigd dat het vrolijke, natuurlijke design zal verleiden tot aankoop op de winkelvloer.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl
Publicatiedatum: