Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
… en zijn opvolger staat al te trappelen

Piet Moerman, Benfried, gaat met pensioen

Tholen - Na 40 jaar Benfried gaat Piet Moerman zeeën van vrije tijd krijgen. Piet:”Ik krijg meer tijd voor mijn hobby’s. Vissen en vogels spotten is zijn lust en zijn leven. Ik heb er zin in. Ik ga me aansluiten bij een vogelspotvereniging voor weidevogels. Ik kan mijn hart ophalen. Heerlijk. Een goed vooruitzicht.”
 

Piet Moerman

Piet heeft er zin in. Trouwens … dat is nu zo. Eerst niet. Piet:”Ik heb een belangrijk deel van mijn leven ingevuld bij Benfried. Daar ga je toch afscheid van nemen. Ik moest erg aan het idee wennen. Maar de jeugd (Richard van Steenderen) kan het nu overnemen. Het is prima zo.” De opvallendste ontwikkeling in de glastuinbouw was voor Piet toch wel de stap van vollegrond naar substraat. Dat was heel bijzonder. Daar ben ik in meegegroeid. Piet:”Benfried is een familiebedrijf met korte communicatielijnen. Iedereen is aanspreekbaar. Dat was voor mij altijd prettig. En van klanten hoor ik dat ook terug. Dat was prettig. Niemand wil eindeloos doorverbonden worden.”


Piet als jonkie

17 mei verzamelden Piets klanten zich in De Tuinderij in De Lier om hem de hand te drukken en het glas te heffen.


Richard van Steenderen en Piet Moerman

Richard van Steenderen gaat het rayon van Piet overnemen. Hij heeft er zin in: ”Ik ben goed ingewerkt door Piet en andere collega’s. Met het vertrek van Piet gaat er veel kennis verloren. Piet heeft iets moois opgebouwd. Ik heb Piet leren kennen als een sympathieke man die hard werkt. Hij heeft een mooi rayon opgebouwd.” Richard is geen onbekende voor de tuinbouw. Hij heeft jarenlang gewerkt voor een toeleverancier van kunststofproducten voor de professionele tuinbouw. Daar liggen zijn roots. Richard: ”Ik heb daarna even een kijkje genomen buiten de tuinbouw. Maarre .. Er gaat niets boven de tuinbouw. Ik ben bij dat ik weer terug ben.”

Afscheidsreceptie









Voor meer informatie:
Benfried International
Richard van Steenderen
T: 0651 575 190
E: richard@benfried.com
www.benfried.com
Publicatiedatum: