Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bamboo Orchid gepresenteerd op de Seasonal Trade Fair

Op de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair werd de nieuwe Bamboo Orchid gepresenteerd. Wooning Orchids is meer dan een jaar bezig geweest met de ontwikkeling van dit gloednieuwe paradepaardje. Met een 12 meter lange stand volledig in de Bamboo Orchid huisstijl maakten zij bezoekers bekend met de nieuwe uitstraling van het product. Een uitstraling waaronder alle Dendrobium nobile’s vanaf heden de kas in Bleiswijk zullen gaan verlaten. “De onthulling was al eens uitgesteld, omdat wij toch nog niet helemaal tevreden waren over de kwaliteit van de planten. Nu de kwaliteit aan al onze eisen voldoet, werd het hoog tijd de Bamboo Orchid te introduceren. De Bamboo Orchid staat voor kwaliteit, beleving en sfeer.” aldus Coen Verspeek, verkoper van de Bamboo Orchid.


Niels en Coen

Wat is Bamboo Orchid?
Bamboo Orchid is een nieuw consumentenmerk voor Dendrobium nobile. Met de komst van de Bamboo Orchid wil Wooning Orchids de bekendheid van deze exotische orchidee gaan vergroten. Het moet consumenten helpen de plantnaam beter te onthouden en de mond-tot-mondreclame stimuleren. Het nieuwe beeldmerk gekoppeld aan de orchideeën moet zorgen voor duidelijkheid bij de consument.

Bamboo Orchid speelt in op de manier waarop men naar interieurstyling kijkt op basis van kleur en stijl. Daarom zijn de verschillende variëteiten ondergebracht in kleurthema’s. De Bamboo Orchid beschikt over een breed kleurenpallet. Tijdens de ontwikkeling van dit nieuwe concept is de herkomst van de Bamboo Orchid niet uit het oog verloren.



Met een vijftal pakkende namen worden de verschillende kleuren gecommuniceerd: Mystic Purple (paars), Bloomin’ Orange (oranje), Sweet Pink (roze), Sparkly Champagne (geel) en Pure White (wit). Iedere kleur is voorzien van eigen sfeerbeelden en quotes om iedere plant nog meer kracht mee te geven. Zo staat de Mystic Purple voor spiritualiteit en de Sweet Pink voor de liefde.

Gelijktijdig met de Bamboo Orchid is de nieuwe “Ultimate” kwaliteitslijn geïntroduceerd, deze kwaliteitslijn staat boven de “Exclusive” lijn. Deze gelimiteerde zwaarste kwaliteit qua knopbezetting en plantopbouw wordt geleverd in een luxe recyclebare potcover met consumenten infoboekje. Standaard geleverd in kartonnen 4-gaats tray. De Bamboo Orchid zal in totaal in twee kwaliteitslijnen worden aangeboden, Exclusive en Ultimate.

Nieuwe online kanalen
Met de Bamboo Orchid hoopt Wooning Orchids dus meer aandacht te vestigen op het product. Zij merken dat veel mensen nog onbekend zijn met deze exotische orchidee. Om ook anderen te enthousiasmeren en inspireren is er een gloednieuwe consumentenwebsite gelanceerd: www.bamboo-orchid.com. Hier zijn naast de variëteiten aan kleuren ook verkooppunten en performancetips op te vinden. Naast de nieuwe website is Bamboo Orchid terug te vinden op verschillende social media kanalen (Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest) om contact met de consument te kunnen onderhouden.


Voor meer informatie:
Wooning Orchids
Johan van Velden
Anthuriumweg 4
2665 KV Bleiswijk
T: (0031) (0)10-5293333
M: 0620610115
E: jvanvelden@wooningorchids.com
www.wooningorchids.com
Publicatiedatum: