Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Broekhof is nieuwe standhouder op Salon du Végétal

"Veel verpakkingsmogelijkheden voor Franse sierteelt"

Broekhof zal van 20 t/m 22 juni als nieuwe standhouder deelnemen aan de Franse tuinbouwbeurs Salon du Végétal. Dit jaar zal de beurs voor het eerst plaatsvinden op een nieuwe locatie, namelijk in Nantes.


Broekhof wil de Franse klant laten zien dat er veel meer mogelijkheden zijn op het gebied van verpakken van bloemen en planten.

Salon du Végétal is de plek waar de Franse sierteelt zich verzamelt. Alle typen klanten komen er: groothandelaren, boeketteriën, bloemisten, kwekers, supermarkten, et cetera. Verkoper Guido de Kock (Broekhof) ziet volop kansen in Frankrijk: ,,We willen de Franse markt laten zien dat er meer mogelijk is op het gebied van verpakken van bloemen en planten. Er zijn veel meer vormen, kleuren en typen verpakkingen en decoratiematerialen dan wat nu doorgaans in Frankrijk beschikbaar is. Dat zullen we ook laten zien in de demonstraties in onze beursstand.’’

Hoger rendement
‘’Met ons brede assortiment, innovatieve artikelen en snelle service onderscheiden we ons op deze markt. Met deze artikelen kan de klant het rendement van hun eigen verkoop laten toenemen. Door het toevoegen van bijvoorbeeld een onderscheidende hoes, bijsteker of tasje, kan een boeket of plant voor een (nog) betere prijs verkocht worden.‘’

Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl
Publicatiedatum: