Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Son & Koot installeert IS Agriwaresoftware

Van Son & Koot groeit en om dit op een toekomstbestendige en inzichtelijke manier te doen is gekozen voor de IS Agriware software. Van deze software gaat Van Son & Koot als eerste de ruime functionaliteiten op het gebied van planning inzetten. Na eind 2017 met de implementatie van IS Agriware te zijn gestart, zal Van Son & Koot in het voorjaar van 2018 met de eerste processen, te weten arbeid- en tijdregistratie live gaan.


Jordy Gijsbrechts – Teelt Manager Van Son & Koot B.V. en Jos van der Helm – Sales & Channel Manager Mprise Indigo B.V.

Groei: behoefte aan sturing, inzichten en planning
Van Son & Koot is hard gegroeid en is nog steeds in ontwikkeling. Door deze groei is het teeltoppervlak toegenomen, zijn er meer producten en is het assortiment breder. Hierdoor zijn er andere werkzaamheden, complexere processen en meer activiteiten ontstaan. Om succesvol te groeien is hierdoor sturing nodig en daarbij zijn inzichten en planning noodzakelijk.

IS Agriware

In het najaar van 2017 is het contract getekend met Mprise Indigo voor de implementatie van Microsoft Dynamics NAV2017 in combinatie met IS Agriware. Mprise Indigo levert met IS Agriware een totaaloplossing voor alle bedrijfsprocessen van tuinbouwbedrijven. Met deze software krijgen bedrijven de beschikbaarheid van de juiste informatie op het juiste moment vanuit een systeem. Dankzij de eenmalige invoer van data wordt tijd bespaard en worden fouten voorkomen.

Van Son & Koot

Van Son & Koot is een jong en dynamisch bedrijf dat in korte tijd is uitgegroeid tot een gewaardeerde producent en leverancier van tuinplanten van Europa.
Van Son & Koot biedt een uitgebreid assortiment van exclusieve tuinplanten. Met een totaal oppervlakte van 14 hectare en een containerveld van 5 hectare, produceert Van Son & Koot zo’n 2,5 miljoen planten per jaar. Van productvermeerdering tot verkoop; Van Son & Koot houdt alles in eigen hand. Alleen zo kan Van Son & Koot de allerhoogste kwaliteit garanderen.

Mprise Indigo
Mprise Indigo bedient de tuinbouw met IS Agriware, een ERP applicatie gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV. De focus ligt daarbij op vermeerderaars en kwekerijen van jonge (groenten)planten, potplanten, zaden, stekken en weefsels. IS Agriware is officieel gecertificeerd door Microsoft.

Voor meer informatie:
Mprise Indigo
Jos van der Helm – Sales & Channel Manager
Newtonstraat 2
3902 HP Veenendaal
T: +31 318 508810
M: +31 (0)6 11606504
indigo@mprise.nl
www.Mprise-indigo.nl


Kwekerij van Son & Koot

Dongenseweg 3A
5171 NA Kaatsheuvel
T: +31 (0) 416 277413
F: +31 (0) 416 277135
E: info@sonkoot.nl
www.sonkoot.nl
Publicatiedatum: