Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bejafleur sluit aan bij KANplant

Bejafleur stapt in bij KANplant, een onafhankelijk samenwerkingsverband van kwekers in de regio Arnhem-Nijmegen, dat hiermee op dertien deelnemers komt.

Met de toetreding van Bejafleur, dat zich o.a. heeft toegelegd op de productie van Ikigai Oxalis, Franse geraniums en de Gaultheria, breidt het assortiment en de samenwerking van KANplant verder uit. Binnen het samenwerkingsverband worden kennis en ervaring tussen de kwekers uitgewisseld, maar ook krachten gebundeld om te kunnen blijven innoveren. Door de collectieve kracht zijn ze in staat maatwerk te leveren aan hun klanten en hen nog beter van dienst te zijn.

Mathijs van den Top (links) en Albert Beijer (rechts) van Bejafleur zijn blij met de nieuwe samenwerking met KANplant

"Wij zijn verheugd om Bejafleur te verwelkomen in ons samenwerkingsverband", aldus Henk Wagener, voorzitter van KANplant. "De toetreding van Bejafleur verrijkt ons assortiment en de kwaliteit waar KANplant voor staat. Samen zullen we ons inzetten om klanten te voorzien van de groeiende vraag naar mooie en duurzame kwaliteitsplanten."

Bejafleur heeft een assortiment met unieke producten zoals de Ikigai Oxalis

Ook Bejafleur is blij met de samenwerking met KANplant. Mathijs van den Top, van Bejafleur zegt: "Samen staan we sterk en leren we van elkaar - dat is waar wij bij Bejafleur in geloven. Als onderdeel van KANplant, kunnen we deze filosofie ook buiten ons bedrijf toepassen. Als kwekers in dezelfde regio zijn we met KANplant in staat om elkaar te versterken en te ondersteunen."

Voor meer informatie over KANplant en het assortiment van aangesloten kwekers, bezoek de website via www.kanplant.nl. Voor meer informatie over Bejafleur en hun assortiment potplanten, bezoek www.bejafleur.com.

Publicatiedatum: